Lidmaatschap

Leuk dat u/jij lid wilt worden van onze vereniging!  

Tarieven jaarlidmaatschap voor 2021 (incl. € 25,75 afdracht KNHS):

kinderen*      € 175,75 (inclusief 1 les per week = 40 lessen per jaar - half uur)
jeugd**          € 235,75 (inclusief 1 les per week = 40 lessen per jaar - drie kwartier)
volwassenen***   € 295,75 (inclusief 1 les per week = 40 lessen per jaar - drie kwartier)

Bak-lid      € 115,75 (inclusief gebruik van de bosbak)
ondersteunend lid € 55,75    

* Op dit moment zijn er geen kinderlessen van een half uur. De kinderen rijden net zoals de jeugdleden in een les van drie kwartier per week.
** Er is een mogelijkheid om naast je reguliere les een tweede les in de week te volgen. Bij twee vaste lessen per week betaal je €15,00 per maand extra. 

Als je niet iedere week twee lessen kunt/wilt volgen, of als je naast je bak-lidmaatschap ook af en toe in een groepsles mee wilt rijden, is het mogelijk om voor de extra les een leskaart voor 10 lessen te kopen voor €55,-. Deze strippenkaart is een half jaar geldig en is aan te vragen via onderstaande link.

*** Volwassenen die af en toe een (extra) les willen meerijden, kunnen een strippenkaart voor 10 groepslessen kopen voor € 70,-.


Ledenvoordeel via de KNHS
Met uw lidmaatschap bij onze vereniging bent u automatisch lid van de KNHS. Het lidmaatschap bij de KNHS heeft een aantal voordelen. Waaronder dat alle leden van de KNHS collectief verzekerd voor WA, rechtsbijstand en ongevallen. Via deze link kunt u hier informatie over vinden. Voor overige kortingen en win-acties verwijzen wij u naar de website van de KNHS.   


Aanvragen lidmaatschap 
Voor het aanvragen van één van onze lidmaatschappen, gaat u naar het aanvraagformulier-lidmaatschap

Ik wil een nieuwe strippenkaart