Familie Barbecue

Op zaterdag 28 augustus 2021 willen we het seizoen gezellig samen beginnen met een bbq en een leuke en leerzame activiteit.

Naar verwachting starten we om 16 uur met de eerste schriktraining voor onze leden onder leiding van 2 instructeurs van Yellow Horsemanship. Deze schriktraining duurt een uur en tijdens dit uur is er eerst een korte introductie en uitleg over grondwerk daarna ga je met 2 of 3 personen en 1 pony/paard samen met 1 instructeur aan de slag met de verschillende obstakels. Welke obstakels je neemt en in welke volgorde mag je zelf bepalen. Meer info over de werkwijze en de obstakels is hier te vinden. Op basis van het aantal aanmeldingen/ervaring maken wij een indeling.  

In verband met de schriktraining zijn er deze zaterdag geen lessen. Door dit geld te gebruiken en aan te vullen met activiteitenbudget kunnen onze leden kosteloos aan deze activiteit deelnemen. Opgeven voor de schriktraining kan tot en met 15 juli.  

Voor  de bbq betalen volwassen en jeugd 10 euro en kinderen (basisschool) 5 euro. Graag horen we uiterlijk 14 augustus met hoeveel personen je naar de bbq komt. 

Geef je snel op dan kunnen we de activiteit vastleggen en voldoende eten regelen.
Schriktraining (voor leden)
Familie barbecue (voor leden en familieleden)