Uitleg Heel Apeldoorn Rein

Alle verenigingen in de gemeente Apeldoorn zijn in 2016 uitgedaagd om in beweging te komen voor een schone omgeving door mee te werken aan de "Go€dbezig actie". De beloning is niet alleen dat het schoner wordt om ons heen en dat waardevolle grondstoffen zoals blik en plastic flesjes weer een nieuw leven krijgen, maar het levert ook klinkende euro’s op voor onze clubkas. Veel voordelen dus!

Wij hebben onze PaardenSportVereniging De Hunneruiters aangesloten bij Heel Apeldoorn Rein door een overeenkomst te sluiten; het Rein-contract. Hierin hebben we met de gemeente afgesproken welke inspanning onze vereniging doet een deel van Uddel te laten blinken. We hebben als startbonus éénmalig een mooi bedrag ontvangen. Daar bovenop ontvangen we € 0,05 per ingeleverd blikje of plastic flesje (met een maximum van 20.000 stuks per kalenderjaar). Deze kunnen op verschillende locaties worden ingeleverd. We hebben een unieke code (1023) die ingevoerd kan worden bij de automaat, zodat de opbrengst ten goede komt aan onze club. Elk kwartaal wordt de opbrengst van de club bijgeschreven op de rekening van onze vereniging. En als extra maken alle verenigingen elk kalenderjaar kans op een extra bonus!

De drie verenigingen die de meeste blikjes en flesjes hebben ingeleverd, ontvangen namelijk een extra geldbedrag dat kan oplopen tot 500 euro. Om het opruimen gemakkelijker en leuker te maken, hebben we een opruimpakket ontvangen met daarin 10 grijpers en Rein-afvalzakken. Ook hebben we Rein hesjes gekregen, zodat iedereen kan zien dat de vereniging meedoet aan de actie ‘ In beweging voor Apeldoorn Rein’.

 

Inleverlocaties

De blikjes en plastic flesjes kunnen op de volgende locaties worden ingeleverd:

Locatie

Adres

Retourpunt de Mheen, achter de Jumbo

Het Retourpunt vindt u bij het winkelcentrum De Mheen (achter supermarkt Jumbo) aan het Korianderplein in de Apeldoornse wijk Zevenhuizen.

Albert Hein, Ugchelen

Molecatenlaan 30. 7339 LM Ugchelen. Het Retourpunt vindt u bij de parkeerplaats.Recycling Center/ Kiosk

Parkeerplaats winkelcentrum Eglantier

Inleverlocatie Vlijtseweg

Vlijtseweg 64 (tegenover La Vie Keukens).

Hier kunnen we terecht op afspraak door te bellen met Circulus-Berkel via 0900-9552.

De openingstijden zijn:

  • Elke eerste en derde zaterdag van de maand van 9.00 - 16.30 uur
  • De laatste woensdag van de maand tussen 13.00 en 16.00 uur


Apeldoorn Rein Actie.pdf