Ponykamp 2019

In de tweede week van de "meivakantie": van woensdag 1 t/m vrijdag 3 mei 2019 organiseren we voor de vierde keer het Hunneruiters ponykamp voor alle kinder- en jeugdleden tot en met 16 jaar. Dit jaar houden we het kamp bij Kampeerboerderij Meerveld. We hebben daar de beschikking over een grote en een kleine slaapzaal, een keuken, een ruimte waar we kunnen zitten en eten, een veranda waar we buiten kunnen eten op picnickbanken (als het mooi weer is), zes stallen, een grote weide die we in meerdere gedeelten kunnen verdelen, een groot speelveld met tafeltennistafel, tafelvoetbal, skelters en een kampvuurkuil.

Ondersteuning van oudere jeugdleden en ouders/begeleiders is noodzakelijk om het kamp te laten slagen. Op deze lijst kun je zien voor welke taken we nog begeleiders zoeken en welke taken al zijn ingedeeld. 

Tijdens het kamp gaan we allerlei leuke dingen doen! Hier kun je het programma bekijken. Denk bijvoorbeeld aan buitenritten met en zonder picknick, spelletjes met de pony's, skelterwedstrijd, pony's versieren, pony's en paarden masseren enzovoorts.

                                                                        Stallen Meerveld

Op woensdag 1 mei vertrekken we om 9.30 uur op pony's en fietsen vanuit onze bosmanege naar Meerveld. Daar hopen we om 11.00 uur aan te komen bij de Kampeerboerderij. Vraag aan je ouders of ze je spullen alvast met de auto kunnen brengen op dinsdag 30 april tussen 19.00 en 20.00 uur. We gaan in Meerveld twee nachten slapen op stapelbedden, dus neem je eigen hoeslaken, slaapzak en kussensloop mee. Je pony kan ook in Meerveld overnachten (in een stal of in de weide).

Kinderen die op woensdag 1 mei eerst meedoen aan de KNHS bixiedag, kunnen daarna bij het kamp aansluiten.

Aan het kamp zijn kosten verbonden. We gaan het kamp organiseren voor €40,- per deelnemer (= ledenprijs, niet-leden betalen €70,-). Het is mogelijk om dit jaar het kampgeld terug te verdienen. Breng een sponsor aan (bedrijf van ouders, vrienden, opa en oma) en krijg de helft van het gesponsorde bedrag terug op je kampgeld. Bijvoorbeeld: je vindt een sponsor voor de vereniging voor €50,- --> de bedrijfsnaam wordt op de website van de hunneruiters vermeld als reclame --> het betreffende kind krijgt dan €25,- korting op de kosten van het kamp.

Als je wilt weten welke spullen je mee moet nemen naar het kamp, kijk dan op deze pagina.

We willen graag uiterlijk zaterdag 6 april van je weten of je met ons op ponykamp gaat. Want alleen dan hebben we nog genoeg tijd om alles te regelen. Opgeven graag via onderstaand formulier. 

____________________________

Ja, ik ga graag mee op ponykamp!

Formulier: Aanmelding ponykamp 2018