14-05-2018

POLOCROSSE

We hebben een geweldig leuke polocrosse demonstratie en clinic gehad! Wil je ook mee doen met de introductie lessen serie geef je dan op. Het zijn 4 lessen voor €20,-. De polocrosse vereniging zorgt dan voor de materialen je hoeft zelf alleen maar een pony of paard mee te nemen. De lessen zijn op vrijdag 25 mei, 1 en 22 juni en 6 juli. Iedereen ongeacht rijervaring of leeftijd kan zich aanmelden. info@dehunneruiters.nl12-04-2018

POLOCROSSE DEMONSTRATIE 

VRIJDAG 11 MEI - UDDEL 

De Polocrosse vereniging Nederland heeft ons uitgenodigd voor een demonstratie!! Speciaal voor ons, leden van PSV De Hunneruiters! De demonstratie zal vrijdag 11 mei plaatsvinden aan het Uddelerveen 98.

Wij zorgen dat er lekkere hapjes en drankjes zijn en je familie is ook van harte welkom om te komen kijken! Binnekort zal er ook een introductiecursus starten dus kom kijken of het wat voor jou is! 

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@dehunneruiters.nl


26-01-2018

De Hunneruiters winnen een aanmoedigingsprijs bij GO€DBEZIG-actie

Samen met ruim 70 andere verenigingen in de gemeente Apeldoorn hebben de Hunneruiters zich vorig jaar weer ingezet voor een schone leefomgeving. Wij hielden een deel van Uddel zwerfafvalvrij en leverden blikjes en flesjes in bij de inleverpunten. In totaal hebben we in 2017 maar liefst 16807 flesjes en blikjes ingeleverd. Vandaag werden door wethouder Mark Sandmann acht prijzen uitgereikt voor de beste opruimers in 2017.

Wij ontvingen een aanmoedigingsprijs van €75,- voor onze inzet!

    


Rapportage 1 - 2017   Rapportage 2 - 2017   Rapportage 3 - 2017   Rapportage 4 - 2017
12-10-2017

Bixie wedstrijd en activiteiten dag

Op 14 oktober organiseert PSV de Hunneruiters een bixiedag. Dit zal plaatsvinden in de buitenbak aan de heegderweg, tegenover nummer 33 (naast de begraafplaats).

In de ochtend zullen er vanaf 11.00u dressuurproeven worden gereden. In de middag start er om 13.00u een actiever programma. Waarbij onder andere een menshow gedaan wordt, er ponyritjes en menritjes georganiseerd worden. Ook staat er catering klaar!

De dag zal worden afgesloten met een prijsuitreiking om 14.30u.

 


06-09-2017

Open dag bij de Wildtshof

Aanstaande zaterdag 9 september is er open dag bij de wildtshof. Wij verzorgen daar de ponyritjes. Er is veel te doen voor de paardenliefhebber en kinderen, kom gezellig kijken.

Kamp april 2017

Wat was het leuk, het ponykamp van 2017. Op maandag gestart met een buitenrit, geluncht met tosti's en smiddags dressuur en theorie les gehad. Na een drukke dag met de paarden en pony's macaroni gegegeten en 's avonds mochten we zwemmen op landall rabbit hill. Heerlijk schoon de tent in en heerlijk geslapen!

Of toch niet, de nacht was kort en een beetje koud, gelukkig was bakker Schouten er vroeg met heerlijke broodjes! Poetsen, opzadelen en daarna allemaal gesprongen! Wat een leuke en leerzame ervaring, iedereen op een pony of paard na keuze twee keer een heel parcour gesprongen. Na een broodje knakworst en wat vrije tijd weer opgezadeld voor een buitenrit. Na de buitenrit iedereen in kleine groepjes de bak in voor vrij draven, galopperen en springen. Wat een paarden plezier! Alles opgeruimd lekker gebarbecued en daarna naar huis! Even tijd voor een goede nacht slaap zodat iedereen weer fit is voor de bixiedag!

Fotoalbum kamp 2017


14-04-2017

Bixie clinic

Op vrijdag 14 april hebben we een erg geslaagde bixie clinic gehouden. De kinderen konden een proef rijden en kregen na de tijd tips om de proef de tweede keer nog beter te rijden. De tweede keer werd de proef gefilmd en alle kinderen die mee doen hebben een link van deze film toegestuurd gekregen. Zo kunnen ze nog vaak kijken hoe geweldig ze al rijden en wat ze allemaal nog beter willen gaan doen op de wedstrijd volgende week op de bixie dag. Al met al een erg gezellig en geslaagde dag die we hebben afgesloten met een begeleidingsproef naast de pony.


08-03-2017

Opruimactie De Hunneruiters

Op zaterdag 11 maart 2017 komen de Hunneruiters met paard en wagen door het dorp om afval op te ruimen. We zullen daarbij in elk geval de straten in de bebouwde kom aan de Noord-Oostkant van de Harderwijkerweg en Heegderweg schoonmaken.

We verzamelen met De Hunneruiters frisdrank/bier blikjes en pet-flessen die we tegen een vergoeding bij de gemeente kunnen inleveren. Deze flessen kunnen bij de straten die we aandoen op de stoep worden gelegd. Er kunnen ook flesjes (max. 75cl.) en frisdrank/bier blikjes ingeleverd worden op zaterdagmiddag bij de schoonmaakkar die naast het PWA-schoolplein zal staan.

Iedereen die wil helpen, is van harte welkom. Meld je aan bij info@dehunneruiters.nl zodat we samen zo veel mogelijk van Uddel kunnen schoonmaken!

Straten die blikjes en flesjes aan de weg mogen leggen:
Markveldweg - Noord Riezenweg - Veenkamp - Binnenveldweg - Uddelsekampweg - Heegderweg


06-12-2016

Heel Apeldoorn Rein --> De Hunneruiters ruimen het afval in Uddel op!

Groepsfoto 6-12-16 Op dinsdagmiddag 6 december hebben we weer met een grote groep Uddel schoongemaakt! Bij deze actie waren de volgende mensen aanwezig: Babeth, Emma, Veerle, Sanne, Lisa, Dion, Veerle, Rob, Denise, Teun, Inger, Suus, Henriëtte, Cobi (+Gunner), Annemarie (+ Sarah) en Melinda. Bedankt voor jullie inzet!!


12-05-2016

Verslag van het ponykamp

Van donderdag 28 t/m zaterdag 30 april 2016 hebben we voor het eerst sinds jaren een Hunneruiters ponykamp georganiseerd voor alle kinder- en jeugdleden tot en met 16 jaar. Onderstaand het verslag van Veerle, een enthousiaste deelneemster.

1e dag:

Ik kwam enthousiast aan. We gingen even spelen, en gingen onze spullen uitpakken. Een poosje later werden we geroepen voor een opdracht met de shetlanders. We leerden ze te laten stoppen en weer te laten lopen. Ook hebben we ze achter uit te laten lopen en laten wijken. Daarna  mochten we de pony’s pimpen. Dat was erg leuk. Om  ca. half 4 gingen we naar het zwembad. Daar was het ook erg leuk. Daarna werden we thuis gebracht.

2e dag:

Toen ik weer aankwam gingen we eerst weer even spelen. Een poosje later werden we gehaald door een mevrouw die daar werkte. Ze zei dat we gingen rijden. Ik mocht in de 1e les op een fries. De les was erg leuk. Na de les gingen we knutselen. Ik had een foto lijstje gemaakt waar mijn lievelingspony's in konden. Even later werden we geroepen voor de 2e les. In de 2e les mocht ik op een tinker. Na het paardrijden gingen we barbecueën. Het eten was echt heerlijk. Na het eten gingen we spelen. Toen het donker werd gingen we naar het kampvuur. Daar was het erg gezellig, dus bleven we lang zitten. Toen het al heel laat was ging ik toch maar naar bed. Ik sliep samen met Charlotte.

3e dag:

Toen ik wakker werd was het best koud. Ik trok  mijn deken nog wat verder over me heen. Maar ik kon niet meer slapen, dus ik ging er maar uit. We gingen ontbijten en daarna ons omkleden. We moesten makkelijke kleren aan doen. Dus deed ik dat ook. We gingen naar de bak. Daar waren meisjes aan het voltige rijden. Wij mochten het ook doen en kregen voltigeles. Ik kon in stap, draf en zelfs in galop.

Voor mij was ponykamp echt geslaagd!

Ponykamp 2016 voltige Veerle


16-03-2016

Bixiewedstrijd 12 maart

De eerste activiteit van dit jaar hebben we er weer op zitten. Het aantal deelnemers was een beetje laag, maar we hebben er toch een geslaagde middag van kunnen maken. 

Uitslag:

1 Isa met Shaggy

2 Veerle met Keyna en Rodin met Myra

3 Famke met Sunny

Overige deelnemers: 

- Julia met Myra 

- Mattanja met Flo

 

Meer foto's zijn te vinden onder het kopje foto's op de webiste.


30-01-2016

Nieuwsbrief

Onderstaand een nieuwe nieuwsbrief met daarin veel activiteiten om in je agenda te zetten!

Nieuwsbrief 2016 januari.pdf


28-09-2015

Crossles afgelopen zaterdag

De crossles van afgelopen zaterdag is goed verlopen. Het weer werkte mee en de ruiters zijn zonder ernstige valpartijen de les goed doorgekomen. Op naar de volgende crossles die we volgend voorjaar zullen organiseren!

De eerste foto's zijn te vinden onder het kopje foto's op de website. De foto's worden in de loop van de week verder aangevuld!


09-09-2015

Nog een paar prijzen van de loterij....

Er zijn nog een paar prijzen van de loterij die wij zaterdag 5 september hebben gehouden over. De gele lootjes van de eerste trekking en de blauwe lootjes van de tweede. Wie nog 1 van onderstaande lootje heeft kan zich melden via info@dehunneruiters.nl.


26-08-2015

Viering 50 jarig bestaan op zaterdag 5 september!22-07-2015

Lesavond

Woensdag 8 juli hebben we een gezellige en leerzame avond gehad. Leuk was het ook dat er zoveel publiek was komen kijken.

Lauren heeft deze avond een heleboel mooie foto's gemaakt. Bedankt hiervoor!

Van de voltige zijn zoveel foto's gemaakt dat die niet op de website zijn te plaatsen. Ze zijn te bekijken op mijnalbum via deze link. De foto's van de ruiterfittraining zijn onder het kopje foto's hier op de website te vinden.

 


07-05-2015

Bixiedag Knhs

Weer of geen weer de bixiedag op woensdag 6 mei was een geslaagde dag. Er waren een aantal pittige onweersbuien die de dag verstoorde, maar gelukkig was er een goede schuilmogelijkheid op het terrein. De bixiedag hebben we bezocht met een heel aantal kinderleden. Boven onder foto's staan al een aantal foto's en binnenkort volgen er meer!

Rodin is klaar voor zijn springproef

Rodin is klaar voor zijn springproef, samen nog even wachten.

 

Het publiek

Een aantal van 'onze' toeschouwers, die er de hele dag waren.


20-04-2015

Nieuwsbrief
 
Onderstaand een nieuwe nieuwsbrief met daarin veel activiteiten om in je agenda te zetten!

Nieuwsbrief_April.pdf


08-04-2015

Bixiewedstrijd geslaagde dag

De bixiewedstrijd op vrijdag 3 april was een groot succes!  De prijsuitreiking was verdeeld in twee leeftijdscategorieën.


 

De prijswinnaars van de leeftijd 2006-2008 (foto boven) zijn:

1 Jessica Nesselaar (van Ponyclub de Garderreentjes) 2 Carlijn Arnoldus (van Ponyclub de Garderreentjes) 3 Sanne de Vries 4 Lotte van Middendorp 5 Julia Hoeksma.

De prijswinnaars van de leeftijd 2002-2005 (foto onder) zijn:

1. Babeth Vos 2 Emma Vos 3 Elizabeth Franken 4 Noa Vos 5 Claudia van den Berg. 


25-03-2015

Bixiewedstrijd in Uddel


03-03-2015

Start ponyrijles in Elspeet!

Morgen starten we om 18.30 met de ponyrijlessen in Elspeet! We mogen gebruik maken van de pony's en de locatie van www.demailcoach.nl! De lessen zijn voor kinderen tot 13 jaar. Weet jij nog iemand die op paardrijles wil, laat het dan weten! De lessen zijn elke woensdag aan de Middenweg 18 in Elspeet.


07-01-2015

Eerste ponyrijles groot succes!

De eerste ponyrijles van de Hunneruiters was een groot succes! We zijn gelijk begonnen met twee lessen omdat er al zoveel jonge ruiters zich hadden aangemeld. Volgende week is er weer les om 4 uur en om half 5 in de 'bosmanege-bak' aan de Heegderweg! Tot dan!


22-12-2014

Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!

Zaterdag een gezellige ledenvergadering gehad! Allemaal leuke nieuwe ideeen bedacht. In januari worden alle nieuwe activiteiten uitgewerkt en in de agenda gezet! Hou de site www.dehunneruiters.nl en www.facebook.com/dehunneruiters dus in de gaten!

Voor nu iedereen gezellige feestdagen en een gelukkig en sportief nieuwjaar gewenst! Groeten van De Hunneruiters


15-12-2014

Start Ponyrijles in januari!

We gaan starten met de Ponyrijlessen! Op woensdag 7 januari om 16.00 uur is de eerste les. Vanaf nu kunt u uw kind / kun jij je inschrijven op:

http://www.dehunneruiters.nl/page/inschrijfformulier-voor-nieuwe-leden

We hebben er erg veel zin in. Weet jij iemand die graag op ponyrijles wil, stuur de link dan door!28-10-2014


13-09-2014

We hebben een tijdje minder gebruik gemaakt van onze bak aan de Heegderweg, waardoor deze wat was begroeid. Vandaag is de bovenlaag gefreesd en het gras is verdwenen.Rodin is klaar voor zijn springproef