(Proef)lidmaatschap voor kinderen

Door onderaan op de knop 'Versturen' te klikken, bevestigt u dat u bekend bent en akkoord gaat met de algemene informatie en voorwaarden van De Hunneruiters. Lees daarom, voordat u begint met het invullen van het inschrijfformulier, onderstaande algemene informatie en voorwaarden goed door:

Algemene informatie en voorwaarden kinderlidmaatschap

Algemene informatie en voorwaarden jeugdlidmaatschap

Formulier: Inschrijfformulier voor kinderen

Na aanmelding wordt contact met u opgenomen om de aanmelding te bevestigen.


De Hunneruiters zijn als PaardenSportVereniging aangesloten bij de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie). Wij dragen jaarlijks per lid een contributiebedrag (2019: € 25,-) af aan deze sportfederatie.

Als tegenprestatie ontvangen onze leden tweemaal per jaar het paardenblad Paard&Sport en kunnen ze gebruik maken van collectief ledenvoordeel en van maandelijkse ledenacties via de KNHS. Het collectieve ledenvoordeel vind je in Mijn KNHS en geldt voor producten en diensten zoals energie, notariskosten, pretparken, huis&tuin, hotels, evenementen en beauty&health. 

Paard&Sport is het grootste en meest informatieve paardenblad van Nederland. Het blad is in de winkel verkrijgbaar voor € 6,50 per uitgave. Iedereen die lid is van de KNHS krijgt Paard&Sport 2x per jaar gratis toegestuurd als onderdeel van het lidmaatschap. Een mooi voordeel van € 13,- per jaar! Nummer 1 verschijnt in april en nummer 2 in oktober.