De Hunneruiters clubkleding 2019 

Als actieve vereniging vinden we het leuk om leden en supporters de mogelijkheid te bieden om clubkleding aan te schaffen met ons logo. Onze kledinglijn bestaat uit een t-shirt, een poloshirt, een hoody, een vest, een zwarte pet (€10,00). En net als vorig jaar kun je ook een wit poloshirt aanschaffen, dat je bij wedstrijden kunt dragen.

De standaard kleding is te verkrijgen in de kleuren

zwart  Polo zwart kidsjpgen helder kersen Polo Helder Kersenjpg.

 

Op de polo (€20,00) het t-shirt (€10,00) de hoody (€25,00/€27,50) en het vest (€27,00/€32,00) wordt het borstlogo (9x9cm) standaard geborduurd aan de linkerkant. Het is mogelijk om tegen een meerprijs van € 9,25 ook het ruglogo met de afmetingen van 14x14cm op de hoody, het vest of de polo te laten borduren.

Omdat we een paardrijvereniging zijn, is het ook mogelijk om het logo met de afmetingen 12,5x12,5cm voor €18,00 te laten borduren op de beide zijden van een zwart of wit zadeldekje. Het zadeldekje kun je zelf kopen en aanleveren.

Nieuwe leden (en leden die de vorige jaren nog geen gebruik hebben gemaakt van deze actie) hebben de mogelijkheid om bij hun bestelling eenmalig een t-shirt met logo te bestellen voor de "nieuwe-leden-prijs" van slechts €1,00.

Verder krijgen alle leden dit jaar een leden-korting van 10% op het totaalbedrag van de bestelling.

Daarbovenop krijgen leden die mee hebben gedaan met de Mandarijnen en Elstar appel actie een extra korting van 10%.

Het bestelformulier voor de clubkleding en het borduren kun je hieronder aanvragen en ontvang je per mail. Dan kun je het uitprinten en invullen en voor 26 oktober bij Melinda inleveren. Je kunt het totaalbedrag van de bestelling via een betaalverzoek per bank of contant betalen. 

Ik wil graag een bestelformulier voor clubkleding ontvangen